Praktijk voor acupunctuur &

integrale geneeskunde

Acupunctuuranimatie

Grote Molenstraat 20

6661 DJ Elst (Gld)

Tel:

06-22529574

 

 
 
 
 

Volgens onderzoekers van TNO neemt het aantal mensen met overgewicht enorm toe. Ruim 30% van alle Nederlanders is te zwaar. We zien ook steeds vaker kinderen die te zwaar zijn. Hoogste tijd dus om af te vallen. Maar hoe?

Met behulp van de ooracupunctuur (auriculotherapie) is het mogelijk het hongergevoel te verminderen zodat mensen zich beter aan hun dieet kunnen houden. Motivatie blijft belangrijk. Het gaat uiteindelijk om een gedragsverandering en het bewust worden van wat men eet en hoe men eet. Beweging is uiteraard essentieel voor het slagen van de behandeling.

Ik behandel 1 keer per week gedurende 4 weken. Daarna op geleide van het resultaat.

Kijk op Voedingscentrum om uw Body Mass Index te laten berekenen.

De Body Mass Index (BMI), ook wel Quetelet Index genoemd, is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. De BMI wordt berekend door het lichaamsgewicht in kilo’s te delen door het kwadraat van de lichaamslengte (lengte keer lengte, uitgedrukt in meters). De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van het lichaamsgewicht. Het gaat er bij de BMI dus niet om wat cosmetisch gezien het mooiste is. De BMI vertoont een relatie met de hoeveelheid lichaamsvet, maar de BMI-waarden geven niet het percentage lichaamsvet aan.

Bekijk pagina/folder over Gezond eten Gezond bewegen met kinderen van 4-8 jaar via voedingscentrum.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel nu voor

Intake

06-22529574

Naam
Telefoon
E mail adres 

 

FB