6 thoughts on “Patiënt ervaringen

 1. Mevr. Huygen

  Overgangsklachten
  Ik ben 52 jaar en heb sinds eind 2009 last van opvliegers, hartklopping, slapeloosheid.Opvliegers 15 à 20 op een dag en ik werd ook ‘s nachts 4 à 5 keer wakker. Ik transpireerde dan heel erg; nat haar was en de straaltjes liepen langs mijn lichaam.
  Van de huisarts kreeg ik het middel Clonidine voorgeschreven gekregen. Dit hielp iets maar onvoldoende.Na 4 behandelingen acupunctuur ben ik bijna klachten vrij! Ik slaap weer goed en mijn opvliegers zijn zo goed als weg!

 2. Willem

  Slapeloosheid
  Ik sliep slecht door problemen op m’n werk. Ik was moe, had hoofdpijn en was snel geirriteerd. Uit balans dus. Ik kreeg enkele naaldjes in mijn benen, armen en oren die ongeveer 20 minuten bleven zitten. Na zes behandelingen was mijn energiebalans hersteld en waren mijn klachten over. Ook kon ik beter met werkproblemen omgaan.

 3. Anoniem

  Opvliegers
  Veel last van opvliegers: heel hevig, minimaal 1 per uur , ook ‘snachts waardoor ik steeds wakker werd. Sommigen duurden wel 10 minuten en het zweet liep letterlijk langs mijn lichaam. Na 3 behandelingen acupunctuur voelde ik al verbetering.
  Na 6 behandelingen waren de klachten grotendeels verdwenen en kon ik ermee leven.

  Ik slaap weer goed en voel me weer mezelf.

 4. R.T. Janssen

  Geen reuk meer
  Ben vaak verkouden en mijn reuk en smaak is dan helemaal verdwenen. Je eet omdat je trek hebt, maar het smaakt naar niets. Nu weer ondanks neusspray’s al zeker twee maanden zonder smaak en reuk.

  Jaren geleden heeft acupunctuur prima geholpen bij mijn tennisarm. Na drie behandelingen was die tennisarm is al genezen, terwijl ik daar al heel lang mee liep.

  Dus koos ik voor mijn reuk- en smaakverlies weer voor acupunctuur. Na 7 behandelingen ruikt en smaakt alles weer.

 5. Anoniem

  Obstipatie
  Mijn dochter had last van haar buik door obstipatie. De huisarts kon niets vinden. Hij heeft ons doorgestuurd naar de kinderarts. Ze kreeg een laxeermiddel voorgeschreven, wat wel hielp, maar niet de oorzaak wegnam.

  Na 4 behandelingen acupunctuur was er al verbetering. Ze is nu al weer 2 jaar klachtenvrij.

 6. Anoniem

  Stress
  Ik had last van hartkloppingen, hyperventilatie, hoofdpijn en vermoeidheid. Veel spanningen thuis en op het werk. Partner nu zonder baan. Hopeloos!
  Al na de eerste behandeling was er verbetering. De behandelingen heb ik als prettig en zeer professioneel ervaren. Ook de aanvullende gesprekken hebben mij goed gedaan. Dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *